Oudjaar

We zijn volledig volzet!! Onze excuses!! Volgend jaar iets sneller zijn! ;)

 

Het is weer bijna zover!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dit willen we vieren samen met jullie en DJ WiMiX!

Wij zijn 31 december open vanaf 18u voor iedereen die bij ons wil komen eten en daarna mee een feestje wil vieren (is niet verplicht, wel leuk :D).

We werken met een vaste menu (hieronder vind u deze terug) van € 78 en we vragen om op voorhand je keuze door te geven zodat we de avond zelf vlot kunnen laten verlopen. Ook ontvangen wij graag een voorschot van € 40 per persoon op volgende rekeningnummer BE93 0017 1080 5467 met als mededeling "oudjaar + naam + aantal personen". 

Het dansfeest met DJ WiMiX zal doorgaan in onze chalet. Hier kan ook eerst gegeten worden. Graag vragen we ook op voorhand of jullie tafel gaat dansen of eerder niet. Van een deel van de danstafels zullen we ook effectief de tafel weg nemen en aan de kant zetten zodat we een dansvloer kunnen maken

 

Je reservatie mag je maken via mail naar info@toudlier.be en graag hebben we volgende gegevens :

 • Naam
 • Uur
 • Aantal personen
 • Telefoonnummer
 • Keuze voor- en hoofdgerecht
 • Dansen of eerder niet

Als jullie deze gegevens hebben doorgemaild krijgt u eerst een bevestiging dat we effectief nog plaats hebben en dat we alles genoteerd hebben, daarna ontvangen we graag het voorschot van € 40 pp. Als we deze gekregen hebben staat jullie reservatie vast. Als u zou annuleren voor 23/12 betalen we jullie voorschot gewoon terug. Vanaf 23/12 kunnen we je voorschot niet terug betalen wegens administratiekosten en de plaats die we voor jullie hebben vrij gehouden.

 

De menu

 • Aperitief met hapje van het huis
 • Spinazie soepje
 • Voorgerecht keuze : 
 1. Wildkroket/boschamignongs/veenbessen/kastanje
 2. Sint-Jacobs vruchten/zeewiersalade/sesam
 3. Gegrilde courgette/feta/rucola/tijm/pijnboompitten
 • Bolletje sorbet
 • Hoofdgerecht keuze : 
 1. Eendenborst/pompoen/mini mais/rode biet/kroketjes
 2. Roodbaars/mosselen/knolselder/wortel/aardappelen/peterselie
 3. Manouri/courgette/advocado/paprika/hazelnoten
 • Mangomousse/frambozen/chocolade

 

Nog een beetje praktische info :

 1. Hoe zal de avond verlopen?

18u - 19u Gasten komen aan. Jullie mogen kiezen of jullie eerder tegen 18u of eerder tegen 19u aankomen, maar we hebben graag dat iedereen om 19u bij ons geariveerd is. Als jullie zijn aangekomen krijgen jullie ook je aperitief met hapje.

Vanaf 19u30 beginnen we met het serveren van jullie menu

Rond 23u30 krijgt iedereen nog een glaasje bubbels om te klinken op het nieuwe jaar.

 

        2. Wat met het drinken? 

Qua drank hebben jullie de keuzen per tafel om de all-in fromule te nemen van € 30 per persoon. Dit gaat in vanaf dat jullie er zijn tot dat jullie glaasje bubbels gegeven word. Hier zitten onze huiswijn (enkel per glas), bieren, frisdranken en warme dranken in. Sterke dranken en sterke bieren zijn niet inbegrepen. Als jullie graag een lijst hebben van wat er juist inzit kan je dit gerust via mail even vragen. 

Als dit niet interresant is voor jullie mogen jullie ook gewoon per drankje betalen. Uiteraard hoeft dit pas aan het einde betaald te worden.

 

        3. De rekening en het drinken na 24u.

Als we jullie glaasje bubbels komen brengen rond 23u30, brengen we ook ineens de rekening. Zo kunnen er geen misverstanden gebeuren als jullie gaan dansen. ;) Na dat we geklonken hebben op het nieuwe jaar en iedereen is volop aan het feesten kan je nog steeds drinken komen kopen aan onze toog binnen. Dit word dan ineens afgerekend (met de kaart of cash) en ineens aan jullie meegegeven. 

 

      4. Het einde 

We sluiten het feestje af om 3u nadat we het oude jaar goed hebben afgesloten met lekker eten en dat we het nieuwe jaar goed hebben ingezet op de dansvloer.

 

Als u nog vragen heeft of jullie willen reserveren dan horen wij dit graag via onze mail info@toudlier.be

Nog een fijn einde jaar en heel graag tot 31 december!

 

 

 

Contacteer ons

Brasserie 't Oud Lier

Nazaretdreef 103
2500 Lier

0483 36 27 21
info@toudlier.be
Maandag is onze sluitingsdag
Dinsdag tot en met zondag open van 10u tot 23u.

De keuken is elke dag doorlopend open tot 21u.